Parmigiano Reggiano PDO

200 gr

Fyllig och rund i smaken. Lagringstid 12-14 månaderKlassisk italiensk hårdost med gryning konsistens som fått sitt namn på grund av att osten först började tillverkas i trakten mellan städerna Parma och Reggio Emilia i norra Italien. Osten görs på opastöriserad komjölk, löpe och salt. Med bara 30% vatten är Parmigiano Reggiano en ost rik på proteiner, vitaminer och mineraler. Ger dina rätter ny smakhöjd och är enkel att använda. Riv och strö över din pasta, sallader eller gratänger. Osten är är ursprungsskyddad - protected designations of origin (PDO).

Förvaras kylt max +8°C. Efter öppning förvara osten i påse och förbruka inom 4 veckor. Går bra att frysa in.

Ingredienser: Opastöriserad KOMJÖLK, salt, löpe

Näringsvärde per 100 gr: Energi 1671 KJ / 402 Kcal, Fett 30 g varav mättat fett 20 g, Kolhydrat 0 g varav sockerarter 0 g, Protein 32 g, Salt 1.6 g.

Fler produkter